Dhome Dopio

Kjo dhomë dopio ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë. Dhoma dopio është e pajisur me një krevat dopio ose 2 krevate të vetme.

Suitë (2 të rritur + 2 fëmijë)

Kjo Suitë (2 të rritur + 2 fëmijë) ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë. Suita (2 të rritur + 2 fëmijë) është e pajisur me 1 krevat divan dhe 1 krevat dopio të madh.

Suitë (3 të rritur)

Kjo Suitë (3 të rritur) ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë. Suita (3 të rritur) është e pajisur me 1 krevat divan dhe 1 krevat dopio të madh.

Për më shumë informacion na kontaktoni